Wie zijn wij

Wij geven een nieuwe impuls aan de toekomstbestendigheid van de houtsector

Hout Mooi Werk is een samenwerking van SIVAG, VVNH en de vakbonden FNV en CNV. Met deze samenwerking geven we alle bedrijven in de houtsector de kans om aan de slag te gaan met ‘duurzame inzetbaarheid’. Dankzij deze samenwerking van sociale partners kunnen we met subsidies bedrijven helpen om de eerste stappen te zetten naar een gezondere, veiligere en vitalere sector. Voor vandaag én in de toekomst.

Volledig gesubsidieerde activiteiten

Met de 100% gesubsidieerde activiteiten binnen dit programma kan je met een paar eenvoudige stappen al deel nemen aan een activiteit die bij de uitdaging van jouw bedrijf past.

Behoud jouw medewerkers

Met praktische activiteiten kan je werken aan de inzetbaarheid van jouw mederwerkers. Zo voorkom je op lange termijn dat medewerkers uitvallen of de sector verlaten.

Toekomstbestendig worden en blijven

Met het programma Hout Mooi Werk kunnen bedrijven aanhaken op activiteiten die helpen om toekomstbestendig te worden en te blijven.

nieuwe impuls

Waarom
Hout Mooi Werk

Hout Mooi Werk is een programma wat een nieuwe impuls geeft aan de toekomstbestendigheid van de houtsector. Dit programma heeft een looptijd tot augustus 2024 en helpt bedrijven met advies, activiteiten en subsidies om duurzame inzetbaarheid bij medewerkers en dus bedrijven te vergroten.

Succesverhalen

Deze bedrijven
gingen je voor

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?

"*" geeft vereiste velden aan