Bekijk ons
aanbod

Op deze pagina vind je verschillende thema’s waaraan je kan werken binnen het programma. Alle thema’s richten zich op het verbeteren van Duurzame Inzetbaarheid binnen de sector en worden 100% gesubsidieerd. 

icon_ontwikkeling

Leren, ontwikkelen en arbeidsmobiliteit

Weer de schoolbanken in? Nee bedankt denk je misschien. Maar als het je direct wat oplevert op de werkvloer: ga je daar anders over denken. Leren om op die manier gesprekken te voeren die vaak stroef lopen en om leren gaan met de zoveelste verandering binnen je werk: leren is vooral ‘doen’!
icon_goedwergeversschap

Goed werkgeverschap

Dat gaat verder dan een rollade in het kerstpakket. Als werkgever kan je concrete stappen zetten om een betere werkgever te worden. Met praktische tools zoals vertrouwenspersonen, personeelsplanning en leiderschap. Zo werk je doorlopend aan goed werkgeverschap, zonder dat het je opslokt als werkgever.
icon_eigenregie

Bewustwording van DI en eigen regie

Als je vraagt aan een medewerker: hoe ziet jou toekomt eruit binnen dit bedrijf? Krijg je dan een kraakhelder antwoord? Door te investeren in de inzetbaarheid en de medewerkers onderweg ook zelf keuzes te laten maken geef je de medewerker regie én een reden om nog heel lang en gezond bij jou bedrijf te laten werken.
icon_gezond

Gezond, veilig & vitaal werken

Kijkend naar het resultaat: doe jij je werk misschien goed. Kijkend naar hoe je daar bent gekomen: gaat het misschien minder lekker. Gezond, veilig en vitaal werken gaat verder dan appels in de kantine. Het gaat over de medewerker juist die omgeving bieden die nodig is om te zorgen dat ze zich veilig, gezond en gelukkig voelen.

Nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven?

"*" geeft vereiste velden aan